OIA

Országos Idegenvezetői Adatbázis (OIA)
www.idegenvezetes.info

 

Az Országos Idegenvezetői Adatbázis az idegenvezetői-, hostess- és tolmács szakma legjobbjait kívánja összegyűjteni, lehetőséget adva kezdők és már sokéves rutinnal rendelkezők számára.

Az OIA kapcsolatrendszerének köszönhetően több száz hazai és nemzetközi utazási irodával, szállodával és rendezvényszervező céggel áll kapcsolatban.

2011-ben az OIA azzal a céllal alakult meg, hogy széles körű partnerhálózatában felmerülő folyamatos idegenvezetői-, tolmács- és hostess igényeket minél szélesebb körben ki tudja elégíteni.

Az OIA alapelvként deklarálta, hogy minden idegenvezető és hostess INGYENESEN regisztrálhat a rendszerben nem csak most, hanem a jövőben is.

A regisztrációs űrlap kitöltése egyben szűrő is, amely elsődleges képet ad a regisztráló fogalmazási készségéről, alaposságáról illetve figyelmességéről.


Minden regisztrált felhasználót igyekszünk a legszélesebb körben promotálni, ezáltal elősegítve a regisztrálók munkához való jutását.


Az OIA online stratégiai partnere a Travelorigo portálrendszer, turisztikai képviseletét pedig a Travelorigo Utazási Irodán keresztül látja el.

 

Regisztrálj ingyenesen még ma és Te is várhatod turisztikai partnereink megkeresését!

 

www.idegenvezetes.info